tisdag 3 november 2009

När ska oturen ta slut.....


...eller inte oturen men just nu kallar jag det så. För sju veckor sen blev jag förkyld. Det blir man oftast inom mitt yrke men att det efter sju veckor fortfarande ska hålla i sig.....hmm.

Sen till råga på det går jag och ramlar på jobbet. Landar fint på rygg och slår bakhuvudet i marken. Låg kvar en stund, satte mig upp......det gjorde ont i huvudet. Lite yr blev jag med men vilade lite och sen var det bra. På vilan blev jag plötsligt trött och såg inte vad jag läste för barnen. Ville bara sova. Efter att ha pratat med sjukvårdsuppl. åkte jag in till akuten på SÖS. Efter ett antal timmar diagnos: lätt hjärnskakning......JIPPIE

Idag har jag vart hemma.....huvudvärken är borta men jag har ont i nacke och hals på vänster sida och det känns lite svullet på den sidan........jaja


Nu vill jag verklligen inte vara hemma mer. Jag hoppas min chef vill ha kvar mig trots att jag vart sjuk så mkt.......


Nu vill jag vara frisk..............önskar mig det mest av allt.......ska jag vara borta något så får det bli på semester.......så det så!!!!!!! Hoppas du hör det kroppen nu...........=)


Love ya..............

3 kommentarer:

  1. Jag hoppas verkligen att all "otur" ska släppa nu och du får bli frisk och pigg. Kramar...

    SvaraRadera
  2. Du har haft en makalös otur! Jag hoppas verkligen att det vänder nu efter allt! Själv har jag inte riktigt fått tillbaka min röst, men jag är ändå piggare.
    HUr mår du nu?

    SvaraRadera
  3. Nu mår jag bra.
    Det är bara insidan som ska komma på rätt köl igen.
    *kram*

    SvaraRadera